Menu
EUR

Connetix

21 Producten
Toon:
Toon 1 - 12 van 21
Connetix

Connetix Tiles is een opmerkelijk merk dat bekend staat om zijn creatieve en educatieve magnetische bouwtegels. Met een innovatieve benadering van speelgoed en leren, heeft Connetix Tiles een assortiment van hoogwaardige magnetische bouwsets ontwikkeld die kinderen stimuleren om hun verbeelding te gebruiken en tegelijkertijd belangrijke cognitieve vaardigheden te ontwikkelen.

Het kenmerkende product van Connetix Tiles zijn de magnetische bouwtegels zelf. Deze tegels hebben magnetische randen, waardoor ze gemakkelijk aan elkaar kunnen worden bevestigd in verschillende driedimensionale configuraties. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor het bouwen van diverse structuren, van eenvoudige geometrische vormen tot complexe architecturale ontwerpen.

Wat Connetix Tiles onderscheidt, is waarschijnlijk het gebruik van heldere kleuren en transparante tegels. Deze visuele kenmerken voegen een esthetisch element toe aan het bouwproces en stellen kinderen in staat om de innerlijke werking van hun creaties te observeren. Het transparante karakter van sommige tegels geeft een extra dimensie aan het speelplezier en stimuleert een dieper begrip van ruimtelijke concepten.

Connetix Tiles worden waarschijnlijk geleverd met aanvullende accessoires, zoals auto's, wielen en andere bouwonderdelen, waardoor de speelervaring nog gevarieerder wordt. Hierdoor kunnen kinderen niet alleen bouwen, maar ook rollen, rijden en spelen met hun creaties.

Naast puur entertainment hebben Connetix Tiles waarschijnlijk educatieve voordelen. Het spelen met deze magnetische bouwtegels kan mogelijk bijdragen aan de ontwikkeling van fijne motoriek, ruimtelijk inzicht, probleemoplossende vaardigheden en creativiteit.

Connetix Tiles lijkt te staan voor hoogwaardige, duurzame bouwtegels die kinderen niet alleen vermaken maar ook inspireren tot exploratie, creatie en leren. Ontdek de wereld van Connetix Tiles, waar magneetkracht en verbeeldingskracht samenkomen voor een boeiende speelervaring.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!