Zoocchini

Onze missie is simpel: het beste voor alle kinderen toegankelijk te maken! Onze producten onderscheiden zich door onze liefde voor dieren, natuur en kleur. We bouwen aan een positieve boodschap: dat iedereen en alles mooi is ... en anders! Wij houden van wat we doen en we doen waar we van houden. Dit komt tot uiting in elk stuk dat we creëren.

Onze groep kleurrijke dieren heeft in 2007 een thuis gevonden bij ZOOCCHINI. ZOOCCHINI wordt geleid door een team van creatieve talenten. Zij hebben een brede ervaring opgedaan in de sector en bijgedragen aan het succes van een aantal van de meest bekende kindermerken in de VS en Canada.

ZOOCCHINI dieren zijn over de hele wereld favoriet bij zowel ouders als kinderen. We blijven ons daarnaast inzetten voor kwaliteit en veiligheid met alle aandacht voor detail. Onze producten zijn vrij van BPA, lood en phthalaten en voldoen aan of overtreffen zelfs de normen voor producten voor kinderen zodat u er verzekerd van bent dat onze producten veilig zijn voor kinderen. Leveranciers betrokken bij de productie van ZOOCCHINI producten zijn ook verplicht deze richtlijnen te volgen.